Helmi

Helmi on mutkattoman ja positiivisen luonteen omaava musikaaliartisti ja nörtti. Helmin luonteeseen on aina hyvin oleellisesti kuulunut tapa koskettaa läheisiä ihmisiä heille mieluisilla tavoilla. Huomattuaan toistuvasti kuinka paljon ihmiset pitivät kosketuksesta, ja kuinka moni ilmaisi kaipaavansa sellaista enemmän, alkoi Helmin päässä raksuttaa, kuinka voisi avata muutenkin paljon tarjoamaansa toimintaa myös suuremmalle yleisölle.

Helmi on valmistunut Lahden ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta, ja ammentaa nyt sekä teatteriopinnoista että käytännön kokemuksista saamiaan oppeja luodakseen kaikelle kansalle helpon ja mukavan tavan saada osakseen kosketusta ja kuuntelevaa läsnäoloa.

Taiteellisia töitä, missä Helmin kädenjälkeen (tai naamaan) on voinut törmätä, ovat olleet viime aikoina mm. Cats (2016, Lahden Uusi Kesäteatteri / Lahden kaupunginteatteri), ”A Night in Hollywood” & ”A Night in New York” (2014 & 2015, Casino Helsinki) sekä Katsastus (2014-2015, Lahden kaupunginteatteri).

Tervetuloa kokemaan Koskemus

Toimi näin

Takaisin ylös